Siirry sisältöön

Ei kaikkia munia samaan koriin

3.6.2016

Perustamisesta lähtien BigBagin toimintaidea on ollut se, että teemme vain sähköistä taloushallintoa ja teemme sitä vain Procountorin ohjelmistolla. Hyvin on tämä idea kantanut meitä! Ohjelma on toiminut ja olemme saavuttaneet taloushallintoon sitä tehokkuutta , mistä aikanamme haaveilimme.

Teen vielä joitakin opetuskeikkoja ja siksi olin puhumassa kannattavasta yritystoiminnasta johdon assistenteille. Sydämestäni taas siellä paasasin. Taisin mainita meidän liikeideastamme ja sitten myös siitä, kuinka liian moni yritys on joutunut vaikeuksiin nojatessaan liikeideassaan yhteen tuotteeseen, yhteen toimittajaan, yhteen asiakkaaseen tai yhteen kapeaan toiminta-ajatukseen. Pitää olla ketterä, katsella ympärille ja olla valmis muuttamaan suuntaa. Tähän yksi opiskelija tuumasi: etkö sinä juuri kertonut käyttäväsi vain yhtä ohjelmistoa. Piste hänelle, hän oli kuunnellut luentoani.

Kun on löytänyt hyvän kumppanin, hyvän toimittajan tai hyvän asiakkaaan, niin ei siinä ehkä tule mieleen vilkuilla muita, mahdollisesti parempia. ”Älä tee niin kuin minä teen vaan niin kuin minä sanon”, vanha sanonta ja siitä on syytä ottaa opiksi. Päätin siirtää yhden munan munakorista ja lähteä tutustumaan myös toiseen taloushallinnon ohjelmaan. Tutustuakseni mitä on markkinoilla, oppiakseni jotain uutta ja saadakseni uuden mielenkiintoisen asiakkaan. Ehkä hänellä on jotain uusia ajatuksia, koska hän on valinnut kumppanin toisin kuin minä. Kasvaakseen kannattaa tavata erilaisia tyyppejä kuin mitä itse on.

Heidi Kekkonen

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: